• thumb
  • thumb

Nieuws

Nieuws

feb. 3, 2017

Vacature toonzaalverkoper

Word jij onze nieuwe collega?

Werk mee aan de groei van ons bedrijf en word onze nieuwe collega!

Momenteel zijn we op zoek naar een:

TOONZAALVERKOPER

Kijk voor meer info onder "vacatures"

nov. 30, 2016

eCATALOG - BELANGRIJK BERICHT VOOR DE VAKMAN

Beste klant,

De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe website voor de vakman.  We stellen u dan ook graag onze e-catalog voor, de nieuwe online catalogus van Florisan. Naast een nieuwe en verfrissende layout werden aan onze nieuwe e-catalog enkele extra mogelijkheden  toegevoegd om het u als professionele klant makkelijker te maken, dit op een gebruiksvriendelijke manier.

Naast de uitgebreide zoekfunctie, die ons door de bijna 9000 (!) artikels leidt, zijn ook reeds 2700 technische fiches terug te vinden. Iets waar we constant aan werken en in de toekomst ongetwijfeld verder uitgebreid zal worden. Daarnaast hebt u, als installateur, heel wat extra mogelijkheden om snel en gemakkelijk uw favoriete producten terug te vinden, lijsten aan te maken per werf, per klant,... En bovendien is er een offertemodule aanwezig waar u de mogelijkheid hebt om een offerte op te maken gepersonaliseerd met uw eigen logo en waarbij u materiaal, werkuren en andere zaken kan toevoegen. Ook het maken van een mini-catalogus met productfiches van de door u geselecteerde producten, het opvragen van de actuele voorraad in de verschillende vestigingen behoren tot de mogelijkheden.

We hopen dat het voor u als klant een extra handige tool mag zijn waar wij als groothandel constant verder in zullen investeren en verfijnen om het gebruiksgemak te verhogen.

Surf naar http://florisan.catbuilder.info/ en registreer u om gebruik te maken van het nieuwe bestelplatform of klik op de website van Florisan door naar vakman.

De "oude" webshop is niet langer beschikbaar.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent de website, aarzel niet ons te contacteren.

Helpdesk & support website: Bart Balanck - 058 310 686 - helpdesk@florisan.be

 

 

jun. 27, 2016

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

 

Welkom op onze nieuwe website!

De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website.
Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een make-over.

We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we u op regelmatige basis op de hoogte brengen van nieuwigheden en ander nieuws. Hou de komende dagen, weken, maanden dus zeker en vast onze website in het oog!

Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur dan gerust een mailtje naar bart.balanck@florisan.be